Zvezda hoće Vanju Marinkovića! Čović: Naravno, pa on je naše dete! (VIDEO)

Predsednik Crvene zvezde odgovorio na glasine da žele igrača crno-belih

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović upitan je u vezi sa informacijom da Zvezda želi košarkaša Partizana Vanju Marinkovića!

>>> Čovićev raport o stanju u Zvezdi: Nemojte da novog trenera prozivate kao nekad Radonjića! (VIDEO)

On je iskreno odgovorio na to i priznao da je Marinković na skeneru Zvezde.

- Ja se uvek raspitujem o svim igračima. Između ostalog tačno je. To je realno onoliko koliko uspemo. On je naš bio realno.

- Igrao je za kadetsku ekipu Zvezde, ali onda mu se nešto nije svidelo. Otišao je zbog lošeg razgovora koji su pojedinci iz Zvezde imali sa njegovim roditeljima. On je tražio da ide u juniore, ali je savetovano d aostane u kadetima. Nisu želeli otišao je u Partizan i ima dobru karijeru - rekao je Čović.

Jedno od pitanja je bilo da li će Aranitović u Partizan.

- Možemo da im damo Aranitovića u zamenu za Marinkovića - rekao je prvo Čović.

- Aranitović je imao peh da dva puta povredi koleno. I to petnesti dan od povtratka na terem. Mislim da će od 1. avgusta biti spreman za treninge.  Njegov menadžer Miško Ražnatović je pričao sa roditeljima, ovih dana bi i ja trebalo. Meni je jedino važno da se vrati na put, a jedini ispravan put je FMP. Da li hoće ili neće, nisam razgovarao. Nemam ja tu bolest da i je Zvezdin igrač ili FMP-ov prešao u Partizan. Ključna stvar je da se vrati košarci - poručio je predsednik Zvezde.

Na pitanje kakvu saradnju sada ima sa Partizanom, Čović je rekao:

- Pa sad je dobro, sad nema nikakve saradnje. Ali ja bih voleo da je ima. Ali sad je dobro, bar se ne bijemo javno više.

Pogledajte kompletno obraćanje na temu Marinkovića i Aranitovića.

(Telegraf.rs)