Jedna fotografija nezvanične "Mis Mundijala" izludela navijače: Nude joj brak i zelenu kartu

Iranka je zaintrigirala navijače

Printskrin: Youtube

I pored brojni atraktivnih navijačica koje se, kao i na većini prethodnih Mundijala trude da privuku pažnju, utisak je da je u Kataru svu slavu odnela prelepa Iranka, i to, samo jednom fotografijom koja je objavljena.

Telegraf je pronašao njen Instagram, a tamo je pronašao i jednu poruku koju je uputila svojim pratiocima, ali i svojoj državi.

- Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.

Sa druge strane, navijači širom sveta dive se lepoti nezvanične "Mis Mundijala", a debate o njoj aktuelne su na društvenim mrežama. Tako, jedna objava izazvala je nove reakcije. Naime, tviteraš sa nadimkom Džoi Kniš, poznat na kockarskoj sceni u Mičigenu, ponudio je devojci zelenu kartu.

- Ako neko zna devojku ili, ako ona traži zelenu kartu, da pobegne od Tiranije u Iranu, moj DM je otvoren - napisao je Kniš uz fotografiju devojke.

Sa ovom objvaom mnogi su se saglasali, u smislu lepog gesta, dok su drugi to tumačili kao seksizam i nepristojni rečnik upućen jednoj devojci.

Podsetimo, Iran se suočio sa borjnim protestima zbog smrti mlade Iranke Mahse Amini u policijskom pritvoru. Zbog toga su čak i fudbaleri ove reprezentacije odlučili da podrže borbu, pa se zbog toga i razume zašto je lepa Iranka odlučila da sakrije sve svoje bližnje od javnosti.

Video: Pogledajte kako su argentinski navijači slavili izjednačujući gol Petkovića protiv Brazila

(Telegraf.rs)