Pitali smo Crnogorca u dresu Hrvatske za koga će navijati ako igraju sa Srbijom: Ovo je njegova reakcija

Ovaj simpatični navijač, ipak, nije uspeo da nabavi kartu za Orlove

Reprezentacija Hrvatske igra jako važan meč na otvaranju Svetskog prvenstva protiv Maroka, na kojem se nadaju da će ponoviti uspeh od pre četiri godine iz Rusije, gde su stigli do finala.

Na meču sa Marokom, Hrvatska ima interesantnu podršku. Naša ekipa koja se nalazi u Kataru zatekla je navijača Hrvatske ogrnutog zastavom Crne Gore, pa je rešila da mu priđe kako bi videla o čemu je reč.

Ovaj veoma pristojni momak objasnio je da je student međunarodne ekonomije i da je rešio da dođe da podrži komšije u Kataru.

- Ja sam iz Podgorice. Živim i studiram u Kataru već četiri godine na međunarodnoj ekonomiji. S obzirom da je ovde sada Svetsko prvenstvo i da sam već tu, odlučio sam da kada već naše komšije, susedi igraju utakmicu, da ih podržim. Biću na tribinama, uzeo sam kartu sa navijačima, očekujem dobru utakmicu i pobedu komšija.

Nada se da će Hrvatska uspeti da dođe barem do četvrtfinala.

- Očekujem da prođu u narednu fazu, da dođu do četvrtfinala, a posle se nadamo najboljem. Videćemo.

Takođe se nada da će i Srbija uspeti da se domogne mesta u nokaut fazi.

- Za utakmicu Srbije nažalost nisam uspeo da nađem kartu. Došao bih da podržim opet naše komšije, želim im sve najbolje. Želim da Srbija prođe grupnu fazu, mnogo uspeha, videćemo kako će da prođe u grupi.

Pitali smo za koga će navijati ako se budu sreli Hrvatska i Srbija. Njegovu reakciju možete da pogledate i u snimku na početku vesti.

- Pa... Ovaj, biće gusto, navijaću za dobar meč, za dobru utakmicu.

Video: Pobedite Brazil, bolji ste od njih: Navijači Hrvatske poslali moćnu poruku Orlovima

Na utakmici Srbije i Maroka bila je i poznata hrvatska navijačica Ivana Knol za kojom je danas vladala prava pomama za selfi ispred stadiona.

(Telegraf.rs)