PA DOBRO, SIGURNO: Fuca, Katar i još ponešto... Dobrodošli u novi sportkast Telegrafa

Pogledajte našu najavnu pilot emisiju u kojoj je gost bio Marko Đurovski, bivši kapiten omladinaca Zvezde, sin legendarnog Milka i brat još legendarnijeg Marija Đurovskog

Prema jednoj legendi postoji škola u koju, kada sav ostali svet zaspi, odlaze fudbaleri kako bi naučili kako da na što više načina koriste samo jednu jedinu reč - SIGURNO. Bivši fudbaleri ih, sada kao predavači, u toj školi obučavaju da je SIGURNO jedina reč kojom može da se odgovori na bukvalno svako pitanje ovoga sveta.

Možda baš zato, sada pred Katar kreće i naš sportkast baš tog naziva - “PA, DOBRO, SIGURNO”, format koji će svoj sportski život (sigurno) nastaviti i nakon ovog najvažnijeg događaja godine.

Svakog radnog dana, na portalu Telegraf.rs imaćete prilike da uživate u razgovorima sa zanimljivim gostima iz sveta fudbala, sporta, estrade, prilozima iz Katara, ali onima koji ne mogu da se vide na drugim televizijama, da zajedno sa nama komentarišete sve sporne i nesporne trenutke iz utakmica, da sastavljate idealan tim...

Printskrin: Telegraf

Možda "SIGURNO" ipak nije reč koja zaista leči, ima magijsku moć i menja svaku drugu reč na svim jezicima sveta, možda smo i malo preterali, možda ne postoji ona škola gde se ona izučava i svakako je ne koriste svi fudbaler, ali jedno jeste ovde sigurno - uživaćete.

Pogledajte našu najavnu pilot emisiju u kojoj je gost bio Marko Đurovski, bivši kapiten omladinaca Zvezde, sin legendarnog Milka i brat još legendarnijeg Marija Đurovskog.

Telegraf.rs/Aleksandar Jovanović