Otkrivamo! Klub iz Superlige letos hteo Kolarova za trenera: "Pričali smo s njim pre reprezentacije Srbije"

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Iako još zvanično nije predstavljen, Aleksandar Kolarov je skoro sigurno novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije i očekuje se da do kraja nedelje stigne i potvrda od strane Fudbalskog saveza Srbije!

Biće to prvi samostalan posao nekadašnjeg kapitena A tima Orlova, mada je malo falilo da ovog leta dođe u Superligu i sedne na klupu Čukaričkog.

To je za Telegraf potvrdio sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević čiji intervju povodom 10 godina u klubu ćete moći da čitate na našim stranicama u sredu ujutru.

Foto: MN Press/Ivica Veselinov

- Nemam šta da krijem, ja sam letos pričao sa Kolarovim. Letos pre i reprezentacije, pre svih ovih priča. Razgovarali smo na temu sa njegovim bratom i s njim. Pričali smo, imali neku viziju - rekao je Matijašević koji se svih ovih godina u Čuki nije libio da na klupu stavi mlade trenere, odnosno početnike:

- Vreme će pokazati, mislim da je to pametno raditi, jer ti mladi treneri mogu da pomognu sutra.

Inače, Kolarov je seniorsku fudbalsku karijeru počeo upravo u Čukaričkom za koji je od 2004. do 2006. Odigrao 44 utakmice. Uglavnom na poziciji levog krila. Posle toga je otišao u OFK Beograd, a ostalo je istorija.

(Telegraf.rs)