Zbog ovog igrača je Real otkazao odlazak na dodelu Zlatne lopte: Da li je zaslužio nagradu pre Vinisijusa?

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Odluka Reala iz Madrida da otkaže put na dodelu Zlatne lopte šokirala je fudbalski put, a istovremeno je u prvi plan izbacila igrača koji se našao ispred Vinisijsa Žuniora i dobiće nagradu za najboljeg igrača godine!

U pitanju je španski reprezentativac Rodri koji je predvodio Furiju do titule na Evropskom prvenstvu, izabran je i za najboljeg igrača takmičenja, dok je sa Mančester Sitijem osvojio totulu prvaka Engleske i stigao je do četvrtfinala Lige šampiona.

Rodri je u Pariz stigao na štakama, jer se oporavlja od teške povrede kolena. Nedavno je operisan u madridu zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta desnog kolena i praktično celu sezonu neće pomoći Građanima na terenu.

Pomenuti fudbaler je, po svemu sudeći,dobio najveći broj glasova za Zlatnu loptu - što potvrđuju i neki spisi koji su procurili na društvenim mrežama. Prema njima, Rodri je prvi, Vinisijus drugi, Džud Belingem treći, dani karvahal četvrti, a Erling Haland na petom mestu.

Podsetimo, ekspedicija Reala od 50 članova vratila se kući sa aerodroma, a imali su ukupno 11 koji su bili nominoovani na pomenutoj ceremoniji.

(Telegraf.rs)