Nova tuča i bruka u Prvoj ligi Srbije: Totalni haos, "pljuštali" kartoni, svi uleteli na teren

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen: Youtube/Mozzart Bet Prva liga Srbije

Na popularnom "Krovu, stadiona Voždovca  odigran je meč između domaćih fudbalera i Vršca u okviru 13. kola Prve lige Srbije, koji je završen bez golova, ali ne i bez drame.

Naime, u završnici susreta, došlo je do ozbiljnog incidenta, kada je veliki broj igrača i članova stručnog štaba oba tima uleteo u teren, kako žuti i crveni kartoni nisu mogli da "smire strasti", viđena su odgurivanja, psovke, kao i međusobni udarci.

Sve je počelo nakon oštrog starta igrača Vršca, što je izazvalo burnu reakciju protivničkih fudbalera i trenera. I pored toga što je bilo pokušaja da se situacija smiri, uspeha nije bilo. Sudija Predrag Simić pokušavao je kartonima da "umiri igrače", ali nije uspeo.

Nakon nekoliko minuta dogovaranja, sudija Predrag Simić odlučio je da sankcioniše incident podelom kartona. Igrač Vršca Igor Cejić, koji je bio na terenu dobio je direktan crveni karton, dok su i neki rezervisti kažnjeni zbog učestvovanja u tuči. Na kraju, zbog dva žuta kartona, trener gostiju Igor Savić morao je ranije da napusti teren, uputivši se ka svlačionici.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

(Telegraf.rs)