Joveljić "cepa" mreže: Srpski biser upisao dva gola i asistenciju u pobedi Galaksija

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Dejan Joveljić ponovo je potvrdio svoju vrednost na terenu, pruživši sjajnu partiju u pobedi Los Anđeles Galaksija protiv Kolorado Rapidsa u plej-ofu MLS lige. Srpski as bio je ključni igrač u ubedljivom trijumfu od 5:0, čime je dodatno istakao svoju kandidaturu za spisak selektora Dragana Stojkovića pred predstojeće mečeve Lige nacija.

Srpski napadač je pružio sjajnu partiju u ubedljivom trijumfu Los Anđeles Galaksija nad Kolorado Rapidsima u plej-ofu MLS lige, rezultatom 5:0. Joveljić je bio dvostruki strelac, a dodao je na svoj konto i asistenciju.

Put do trijumfa otvorio je preciznim udarcem glavom, dok je lopta u luku preletela sve i pala uz samu stativu u mrežu.

Nakon toga, srpski fudbaler je „namestio“ gol Rikiju Puđu, koji je povisio na 3:0. U 75. minutu, Joveljić se ponovo upisao u strelce, pošto je iskoristio odbijenu loptu, a onda je pogodio sam ugao mreže i stavio tačku na dominaciju svog tima u ovom meču.

Do kraja, Puig je postigao konačnih 5:0 i tako zaokružio ubedljiv trijumf.

Galaksi je ovim trijumfom poveo sa 1:0 u seriji osmine finala, koja se igra na dve pobede. Pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu sa boljim iz para Real Solt Lejk – Minesota Junajted.

Ovom partijom, Joveljić je podigao svoj sezonski učinak na impresivnih 17 golova i šest asistencija u 29 odigranih utakmica.

(Telegrf.rs)

Teme