Nove promene u Humskoj: Partizan smenio i Ivicu Kralja!

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Samo dan nakon što je Ivica Iliev smenjen sa mesta sportskog direktora, i njegov zamenik i prethodnik Ivica Kralj će pokupiti kofere i napustiti Partizan, odlučilo je novo rukovodstvo.

Bilo je i očekivano, pre svega zbog činjenice da je Ivica Kralj "zaostavština" bivših čelnika, a da mu je posle smene sa mesta sportskog direktora produžen ugovor prakrično neposredno pre samog uvođenja Privremene komisije na čelu sa Rasimom Ljajićem.

Plata mu je ostala prilično visoka, a funkcija prilično izmišljena - pomoćnik sportskog direktora, što je navodilo da je samo napravljen kompromis ne bi li ostao u Humskoj. Nije prošlo u novoj podeli karata, te je okončao svoju misiju posle tri godine u Humskoj.

Pozicija sportskog direktora će u budućnosti sigurno sigurno biti rešena, ali do tada će brigu o sportskom sektoru voditi Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Otkazom Kralju verovatno nije okončana "čistka" unutar Partizana, jer u klubu još ima kadrova koje "vezuju" za bivše čelnike i samo je pitanje momenta za sledeći radikalan potez.

(Telegraf.rs)