Rasim Ljajić za Telegraf: "Mijatović i Lazović vode sportski sektor, nećemo tražiti druga rešenja"

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Imenovanje novog sportskog direktora u Partizanu, posle rastanka sa Ivicom Ilievim, neće biti tema u narednom periodu, te da su imena koja se pojavlju i koja će se pojavljivati, konkretno Zlatka Zahovića, između redova i Ivana Tomića, puke spekulacije. Jer, Predrag Mijatović i Danko Lazović imaju puno poverenje da srede i urede sportski sektor prema sopstvenom nahođenju.

Tim povodom kontaktirali smo prvog čoveka crno-belih Rasima Ljajića koji navodi da će isključivo Mijatović i Lazović ubuduće brinuti o svemu što se tiče sportskog dela u Humskoj.

- U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora posle odlaska Ivice Ilieva, niti je to tema u Partizanu. Imamo mnogo prečih, urgentnijih kojima smo svakodnevno zaokupljeni poslova. Imamo svetska imena - Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, koji sa punim poverenjem kompletne Privremene komisije, kluba i navijača brinu o sportskom sektoru sada i ubuduće i nemamo nijedan razlog da menjamotom bilo šta u tom pogledu - rekao je Rasim Ljajić za Telegraf.

(Telegraf.rs)