U Partizan se vraća još jedna legenda: Navijači ga obožavaju, a njegov glas je 46 godina krasio Humsku!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan u poslednje vreme proživljava očigledno neke bolje dane. Navijači se vraćaju na stadion, došla je nova uprava, a čini se da se u Humsku vraća i još jedna legenda. Kako je i sam klub najavio, na poznati stadion se vraća i čuveni Ljubomir Ljuba Perić!

Ljuba Perić je dobro poznato u Partizanu, kako među navijačima, tako i u klubu u kom je proveo najveći period života. Perić je poznati spiker, čiji glas krasi "hram fudbala", kako ga od milošte navijaju Grobari, najvatreniji navijači crno-belog kluba.

Ipak, u martu 2023. godine je Ljubomir Perić napustio svoju poziciju i to nakon 46 godina u službi tima iz Humske. Njemu je tada telefonski saopštena odluka, želeo je da ostane da radi za džabe, ali kako je i sam rekao - nije hteo da trpi poniženje. O svemu tome je i Telegraf pisao.

Sada drugačije Sunce sija iznad Humske, novi ljudi su tu, rezovi se i dalje prave poput onog u kom odlazi Ivica Iliev, koji je nedavno i stigao, ali se neka imena i vraćaju.

Nakon što su se u klub vratili Peđa Mijatović, kao i Danko Lazović, stiglo je na red i vraćanje legende. Ljuba Perić će od meča sa Čukaričkim ponovo biti spiker ekipe Partizana.

(Telegraf.rs)