Priroda se obnavlja: Fudbaleri Partizana idu na trening košarkaša crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Ivica Veselinov / MN Press

Neke stvari u JSD Partizan polako se vraćaju u normalne tokove, pogotovo kada su u pitanju realcije između najvećih klubova "društva", te će tako fudbaleri crno-belih danas posetiti košarkaše na treningu uoči sutrašnjih mečeva dva kluba sa Čukaričkim (15.55 Arena sport Premium 1), u Superligi Srbije, odnosno Krkom u Beogradskoj areni (19.00, takođe Arena sport).

Naravno, sve u cilju obnavljanja odnosa dva kluba, koje, istina, nisu ni "zakuvali" sportisti već čelnici fudbalske i košarkaške sekcije još pre nekoliko godina. No, kako je došlo do promene Uprave u fudbalskom klubu, koju sada predvodi Privremena komisija na čelu sa Rasimom Ljajićem, što bi naš narod rekao - "priroda se obnavlja".

Uz navedeno, sutrašnji duel crno-belih sa Čukaričkim u Humskoj označiće konačno i kraj bojkota najvatrenijih pristalica prema fudbalskom klubu, pa će navijači sutra imati "dupli program" i sasvim dovoljno vremena da posle fudbala stignu i u Arenu na košarku i takođe podrže Željka Obradovića i ekipu protiv slovenačke Krke u ABA ligi.

Tim povodom su dva kluba iz Humske minulih dana organizovali i zajedničku akciju prodaje ulaznice, pa će svako ko kupi kartu za meč sa Čukaričkim moći besplatno na duel sa Krkom.

(Telegraf.rs)