Ko kaže da srpskim klubovima ne ide u Evropi: Oni su upisali i drugu pobedu u Ligi šampiona i na 2. su mestu!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: youtube / Srbija futsal uživo

Srpski klubovima ne ide u Evropi ove godine, TSC još nema pozitivan rezultat iz četiri meča, Partizan, Vojvodina i Radnički su ispali u kvalifikacijama, dok Zvezda nema osvojen bod u Ligi šampiona. Ipak, jedan klub iz Srbije i dominira u Ligi šampiona, doduše, to je KMF Banjica koji ima dve pobede u svojoj Ligi šampiona!

Ekipa sa Banjice je na odličan način započela takmičenje, a onda su i na još bolji nastavili pred svojim na Voždovcu, kada su slavili protiv Force.

Prvi meč je Banjica igrala protiv Tigersa takođe na Voždovcu, gde je došao tim iz Holandije, a susreo se sa srpskom četom koja ga je ispratila i na sjajan način. Već u 11. minutu je Banjcia povela preko Krasnića, da bi osam minuta kasnije Petrov povisio na 2:0. U druom poluvremenu je Šaruj smanjio na 2:1, nakon čega su Petrašević i Kocić novim golom povisili na 4:1, da bi Damani postavio konačnih 4:2.

Nešto teža utakmica je viđena u ekipi Banjice protiv Force iz Severne Makedonije.

Povela je upravo ekipa Force sa 1:0 u uvodnim sekundama meča, nakon kiksa odbrane Banjice, kada je Aksentijević bio nemoćan. Međutim, do poluvremena je Banjica izjednačila na 1:1 s penala preko Pešića, a isti igrač je u finišu utakmice postavio konačnih 2:1.

Sada Banjica ima šest bodova iz dva odigrana meča, koliko ima i Riga s kojom će igrati za prolaz u iduću fazu.

(Telegraf.rs)