Partizan pred meč sa Čukaričkim trenirao u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi: Evo šta je razlog

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press

Obnavljanje infrastrukture na stadionu, koliko je to moguće, ali i u sportskom centru u Zemunu, biće jedan od prioriteta kako Privremene komisije, tako i buduće Uprave Partizana kada bude konstituisana. Tome u prilog i činjenica su prvotimci ovoga jutra, usled očajnog stanja terena u "Zemunelu" morali na trening u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi.

Stanje podloge u trening cetru crno-belih, koju, prema rečima Rasima Ljajića posle Skupštine, održavaju tek dvojica ili trojica radnika, bilo je tako loše da je trener Savo Milošević, uz pomoć operativaca u klubu, izdejstvovao kratku selidbu u Staru Pazovu kako bi se izbegle eventuealne povrede pred važan meč sa Čukaričkim.

Stručni štab i ekipa su pre toga održali sastanak sa Dankom Lazovićem, Predragom Mijatovićem i Ivicom Ilievim u prostorijama sportskog centra u Zemunu, a zatim su se zaputili u kompleks FSS, u kome su uslovi za trening izuzetni.

Rekosmo već da je posle nedavno završene Skupštine budući predsednik kluba i predsedavajući Privremene komisije Rasim Ljajić napomenuo da će prioritet novih čelnika biti obnavljanje i ulaganje u infrastrukturu, makar i kroz donacije građevinskih investitora. Jer je i pomenuti segment kluba izuzetno zapušten i zastareo...

Meč između Partizana i Čukaričkog na programu u subotu od 16.00 u Humskoj, a na ovom meču će se i Grobari vratiti na tribine, jer su najavili prekid bojkota.

(Telegraf.rs)