Saša Ilić specijalni gost na meču Partizana i Čukaričkog

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Grigoriy Sokolov / Sputnik / Profimedia

Legendarni kapiten i rekorder Partizana - Saša Ilić biće specijalni gost crno-belih na meču protiv Čukaričkog (subota, 15.55, Arena sport Premium 1). Na poziv novih klupskih čenika, pre svih Danka Lazovića sa kojim je veliki prijatelj, Ilić će utakmiciu posmatrati iz svečane lože i na simboličan način označiti početak nove ere kluba iz Humske, koji bi prvo trebalo da prevaziđe krizu na svim nivoima, a potom započne oporevak i povratak na staze stare slave.

Posle rastanka sa ruskim Parijem iz Nižnjeg Novograda, Ilić trenutno boravi u Beogradu, u iščekivanju novog inostranog angažmana, te je prihvatio poziv da prisustvuje utakmici kluba u kome je stasao i postao igrač, ali i Čukaričkog u kome je upisao prvi profesionalni trenerski angažman.

Gledajući u prošlost, Saša Ilić bi se mogao okaratketrisati kao jedan od boraca za promene u Humskoj, neko ko je godinama stajao nasuprot bivših čelnika, odbijao kompromise, ponude da bude deo kluba i kao sportski funkcioner i kao trener, iako je nekada u igri bio ozbiljan novac za srpske uslove.

Ostao je do kraja dosedan svojim stavovima, te će njegov dolazak na subotnji meč na simboličan način označiti početak novog doba u Humskoj, kako to Rasim Ljajić reče, pokušaj stvaranja Partizana 2.0.

(Telegraf.rs)