Saznajemo! Vermezović i Varga još na čekanju: Partizan odložio odluku o omladinskoj školi

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN press/Marko Metlas

Reforma Partizana na svim nivoima, koju bi u narednim mesecima trebalo da pokrene i pokuša da sprovede Privremena komisija na čelu sa Rasimom Ljajićem, kao jedan od prioriteta označila je i omladinsku školu crno-belih, decenijski temelj postojanja i egzistencije kluba.

Bilo je izvesno da će brigu o akademiji crno-belih preuzeti Vladimir Vermezović i Zvonko Varga i to odmah posle nedavne Skupštine, ali je ta odluka trenutno očito stopirana i prolongirana.

Verovatno zbog činjenice da se sve dogodilo u "vakumu" između odlaska bivše Uprave i imenovanja Privremene komsije, te su novi ljudi u klubu odlučili da prvo analiziraju sve što su zatekli, a tek onda donose konačne odluke i kadrovska rešenja.

Prema najavama, Varga je trebalo da preuzme brigu od "Partizanovim bebama", ali i selekciji omladinske škole do 12 godina, dok bi Vermezović upravljao ostatkom akademije.

Ipak, u ovom trenutku sve stoji na usmenim dogovorima, koji (još) nisu pretočeni u realizaciju, jer u Humskoj imaju prečih poslova, analizira se postojeće stanje, krpe "rupe"...

(Telegraf.rs)