Skandal u LŠ: Izabrao tzv. Kosovo, sad mahao zastavom i huškao saigrače da pokazuju albanskog orla

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajka Lila u Ligi šampiona traje! Nakon madridskog Reala pao je i njihov gradski rival Atletiko i to usred Španije (3:1), pa je sada francuski tim u sjajnoj poziciji, i pored izuzetno teškog žreba koji će ih do kraja voditi i do Juventusa i Liverpula.

Hulijan Alvarez je stigao samo da donese prednost domaćinu u osmom minutu, a u nastavku meča su Edon Žegrova i fenomenalni Džonatan Dejvid doneli preokret i pobedu gostima.

Šampion Francuske iz 2021. godine je dokazao da se i protiv najvećih u ovom sistemu može igrati i da lakih utakmica za bilo koga nema. Pobeda se sa pravom slavila u svlačionici i naravno da je najviše pažnje privukao reprezentativac tzv. Kosova...

Žegrova je razvio zastavu Albanije u svlačionici i na glavu stavio keče, a onda mu se pridružio saigač Bafode Dijakite i "oteo" mu kapu. Zatim su njih dvojica zajedno sa Dejvidom i Engalajelom Mukauom pokazivali albanskog orla, na šta ih je sam Žegrova huškao.

Edon je inače redovan reprezentativac nepriznate zemlje na teritoriji južne srpske pokrajine i ima 40 nastupa uz pet golova, a pre Lila igrao je i za Genk i Bazel. Rođen je u Nemačkoj, u mlađim kategorijama igrao i za Fljamurtari, Standard i Sent Trojden, a zanimljivo je to što se odlučio da igra za tzv. Kosovo pre Albanije.

Žegrova je kao klinac napravio skandal u duelu protiv mlade reprezentacije Albanije i ponižavao svoje suparnike.

(Telegraf.rs)