Đoković i Nejmar odradili "čelendž" u Rijadu: Dobijali pitanja jedan o drugom, Novak pričao na portugalskom

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: X / Alhilal_FC

Srpski teniser i najbolji igrač ikada Novak Đoković protekle nedelje je bio gost turnira "Šest kraljeva" u Rijadu, gde je učestvovao na egzibicionom turniru sa još pet najboljih tenisera. On je imao i dosta slobodnog vremena, a to je iskoristio za druženje sa Al Hilalom.

Novak Đoković je proveo jedan dan sa igračima Al Hilala, gde se pre svih pozdravio sa Aleksandrom Mitrovićem i Sergejem Milinkovićem Savićem, ali je imao priliku i da se druži sa Nejmarom, s kojim je prijatelj i od ranije.

Nejmar i Đoković su potom za zvanični sajt kluba Al Hilal odigrali i jednu igru, u kojoj su pogađali stvari jedan od drugom. Prvi na redu je bio Nejmar, koji je dobio pet pitanja o Novaku Đokoviću, a odradio ih je bez greške.

Dobio je Brazilac pitanje o tome odakle je Novak Đoković, koliko ima Grend slem titula, gde je osvojio najviše Grend slem titula, koliko ima zlatnih medalja na Olimpijskim igrama i ko su mu najveći rivali. Sve je to pogodio bez greške.

Potom su usledila pitanja za Novaka, koji je imao i znatno teži zadatak. Prvo pitanje je bilo - kako zvuči puno ime Nejmara?

- Vua, molim vas ponudite mi odgovore - rekao je Novak.

Usledila su pitanja o tome koliko je Liga šampiona osvojio Nejmar, gde je igrao pre Al Hilala, koliko je utakmica odigrao u profesionalnoj karijeri i koliko je golova postigao za Brazil.

Sve je to i Đoković rešio, doduše uz pomoć, a onda je samo rekao.

- Dobro je, nismo se obrukali. Obrigado - poručio je Đoković.

(Telegraf.rs)