Ovo je Mesijeva "žena od poverenja" i zaradila mu je milione: "Radimo zajedno skoro 12 godina..."

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/andrada_camelia

Za Rumunku Andradu Mantu verovatno mnogi nikada nisu ni čuli, ali u pitanju je žena koja Lionelu Mesiju donosi pravo bogatstvo preko nekretnina!

Napustila je Rumuniju pre više od 10 godina, počela je od dna, radila u barovima, da bi u međuvremenu postala stručnjak za luksuzne rezidencije i hotele u Barselone. Međutim, ono pto je još važnije - postala je Mesijev "čovek od poverenja."

- Leo Mesi je jedan od klijenata sa kojim sam radila i radim više od 10-12 godina. Prodala sam svoj prvi apartman u Barseloni i kupujem sve njegove hotele u Španiji i šire - rekla je  Andrada za Observator Antena 1.

Andrada kaže da je od ulaska na tržište nekretnina u Barseloni i drugim gradovima Španije ostvarila prodaje u vrednosti od više od 500 miliona evra.

- Moji najponosniji trenuci kao preduzetnika su kada sam pre 30. godine zaradio svoj prvi milion! Prodali smo, gradili, dizajnirali i upravljali nekim od najboljih luksuznih apartmana i projekata u celoj zemlji, uvek budući korak ispred trendova i tržišne potražnje.

Mesi se, inače, procenjuje da ima skoro milijardu evra na svom računu, kao i da 69 miliona evra zaradi samo putem marketinga.

(Telegraf.rs)