Rade Bogdanović traži pravdu: "Partizan je plaćao za drvo 50.000 evra, neka im navijači i narod sude"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen: RTS

Poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović je u razgovoru za TV Una, u programu "Podne", govorio o promenama u fudbalskom klubu Partizan i dotakao se finansijskog dela.

Želi da pravda dočeka one koji su potkradali na "sitno" crno-bele, tako da istina ispliva na videlo.

- Neka Rasim izbaci, za početak, ako smem da sugerišem, koliko su menadžeri para uzeli u poslednjih osam godina i bivši igrači para smotali. Ne može mene niko ubediti da drvo od igrača platite mesečno 40-50.000 evra mesečno ili platite toliko velika obeštećenja. Izbacite te stavke u javnost, pa će i navijači i narod da sudi - rekao je Bogdanović.

Komentarisao je i angažman Predraga Mijatovića i činjenicu da neće biti prisutan veći deo vremena već da će preko interneta završavati poslove.

- Koliko može Mijatović da im donese ako živi u Madridu?Da li može klub da vaskrsne putem mejla i telefonskih poziva? To mi se malo ne uklapa. Ali dobro, ja mislim da je to jedan ozbiljan trik. Nije gospodin Rasim Ljajić džaba političar, tražio je veliko ime, želeo je da smiri navijače i javnost, ali kažem, nagledao sam se legendi u ovoj državi koliko hoćete. Oni su Privremeni organ koji će do aprila ili maja da osposobi rad klupskih organa. Ovde se menja iz dana u dan, a ne u šest meseci ko će tu da ostane - zaključio je.

(Telegraf.rs)