Duh Piksija i Ramba Petkovića lebdi nad San Sirom: Pulišić postigao neverovatan gol protiv Briža

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: X / MaddurX

Videla je Evropa ove večeri jedan neverovatan gol, verovatno i jedan od onih koji će završiti u bližoj konkurenciji za nagradu "Puškaš" za najlepši pogodak ove sezone. On je bio delo Kristijana Pulišića, koji je tako doveo svoj Milan u vođstv protiv Klub Briža.

Ekipa Milana u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona igra protiv Briža na svom terenu, gde vode u prvom delu igre i to nakon nestvanog pogotka Kristijana Pulišića, koji je bio precizan direktno iz kornera.

Američki reprezentativac je namestio loptu, poslao je veoma oštru loptu ka golu Simona Minjolea, tu se napravila gužva i na kraju je lopta jednostavno ušla u gol direktno iz kornera, dok i sam Pulišić nije baš verovao.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u nastavku teksta.

Podsetio je Kristijan Pulišić na ovaj način na golove koje su postizali Dejan Rambo Petković i Dragan Stojković Piksi iz kornera. Duel je inače završen rezultatom 3:1 u korist domaćina, koji je iskoristio brojčanu prednost na terenu.

Isključenje Rafaela Onjedike u 40. minutu nije omelo Belgijance da izjednače preko Kirianija sabe u 51, ali nisu uspeli dugo da odole, pa je Tidžani Rajnders sa dva gola postavio konačan rezultat,

(Telegraf.rs)