Trener iskritikovao najboljeg fudbalera Srbije: "Pavlović još uvek nije odigrao bez greške, mora da..."

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Verovatno najbolji fudbaler Srbije tokom proteklih godinu dana Strahinja Pavlović živi svoje snove u Milanu, klubu koji ga je platio 20.000.000 evra proteklog leta. Period u Salcburgu je preporodio štopera, ali to još nije dovoljno kako bi zadovoljio prohteve trenera.

Paulo Fonseka je govorio o učinku srpskog defanzivca, ali nije do kraja bio zadovoljan onim što je do sada prikazao, iako ga je pohvalio.

- Ovo je neka nova realnost za njega, jer ovde igramo potpuno drugačije u odnosu na ono na šta je navikao u svom bivšem klubu. Mislim da je na prvim mečevima radio neke dobre stvari, ali je pokazao i da mora da se popravi u defanzivi. Radili smo na tome, mislim da je napredovao, jer protiv Udinezea je bio bolje izbalansiran - istakao je Fonseka.

Dodao je da on mora da raste još i tek dostigne pun potencijal.

- Pavlović je fizički igrač, on voli da učestvuje u igri. Nama je neophodno da bude bolje izbalansiran, a čini mi se da je u tom smislu u subotu odigrao bolje nego na drugim utakmicama. Međutim, mora još da raste. Još uvek nije odigrao utakmicu bez greške, iako je generalno odigrao dobro. Mnogo toga još mora da unapred - zaključio je Fonseka.

Pavlović je do sada odigrao šest mečeva za Milan i dao jedan gol, a u postavu se vratio tokom vikenda protiv Udinezea, posle tri meča koja je presedeo na klupi.

(Telegraf.rs)