Vučić o dolasku Ljajića, Mijatovića i Lazovića u Partizan: "Dali smo im pare pre 3 dana da reše Evropu"

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook/Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS-u, gde je pričao o mnogim aktuelnim temama, a u jednom momentu se prebacio i na sportski teren.

On je prokomentarisao najaktuelniju situaciju u Partizanu, gde je na čelo kluba došao Rasim Ljajić, kome će prvi saradnici biti Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Vučić im je poželeo sreću i otkrio da je pre tri dana država dala novac Partizanu da može da reguliše evropsku licencu. Takođe je otkrio da je plaćeno i po milion i po evra večitima u košarci.

- Partizanu smo dali pare pre tri dana da opet ide u Evropu. Ljaljiću i Mijatoviću i Lazoviću i svima njima želim sreću. Košarkaškim klubovima i Zvezdi i Partizanu dali smo po milion i po evra pre neki dan. Nikome u Evropi ne daje država toliko. Mi kao država dajemo ogroman novac jer je to fantastična promocija Beograda i navjači Partizana i Zvezde prave fantastičnu atmosferu. Nadam se manje para za fudbal u budućnosti, a oni će tražiti više. Rekao sam istinu koja se nikome ne dopada. Možemo da budemo zadovoljni jedino košarkaškom reprezentascijom Srbije, imamo dobru Zvezdu i Partizan u košarci. Monako Zvezda sutra, prognoza 2:2 - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)