Faraon čuva svoj Liverpul: Redsi slomili Čelsi na Enfildu, Kurtis Džons doneo pobedu za 1. mesto Premijer lige

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula slavili su protiv Čelsija u meču 8. kola Premijer lige sa 2:1, čime su se ponovo vratili na prvo mesto u najjačoj ligi sveta, gde se nalaze ispred Mančester sitija i Arsenala, koji je kiksnuo protin Bormuta.

Meč između Liverpula i Čelsija je bio okarakterisan i kao debri kola, a uspele su ekipe to i da pruže na Enfildu. Ovaj meč je obeležila i povreda Dioga Žote, koji je morao da napusti teren u 30. minutu meča, kada je Darvin Nunjez ušao umesto njega.

Prvi gol na ovom meču došao je u 29. minutu susreta, neoprezan je bio Nikolas Džekson, dosuđen je penal, a Mo Salah je ponovo bio neumoljiv sa bele tačke.

Ipak, odmah na startu drugog dela je Nikolas Džekson postigao gol za izjednačenje i sve je vratio ponovo na "nulu". Gol Džeksona možete pogledati "OVDE".

Tada je na scenu još jednom stupio "Faraon", ali ovoga puta sa nestvarnom asistencijom samo tri minuta nakon gola Džeksona. On je poslao dubinsku loptu, a Kurtis Džons je izbegao sve čuvare i samo je ubacio loptu u mrežu.

Sada Liverpul ima 21 bod na tabeli, iza njih je Mančester siti sa 20, dok Arsenal i Aston vila imaju po 17. Čelsi ostaje na šestom mestu sa 14 osvojenih bodova.

(Telegraf.rs)