Fiorentina brojala do 6 u gostima: Navijači svedočili brutalnom porazu svog tima

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine gostovali su ekipi Leća u osmom kolu serije A danas i brutalno su ih savladali rezultatom 6:0, ne dozvolivši im pritom da se uopšte upišu.

Leće se i dalje nalazi u zoni ispadanja, a kako deluje ovakvom igrom daleko neće dogurati. U ovom meču su na gol rivala šutnuli ukupno pet puta i to veoma traljavo tako da je De Hea bio svih pet puta na pravom mestu.

Prvi gol postignut je od strane Fiorentine već u 20. minutu prvog poluvremena od strane Kataldija. Samo 14 minuta kasnije Kolpani je povećao prednost, da bi Kataldi na isteku 45. minuta doneo ubedljivih 3:0.

Foto: Tanjug/AP

U tom delu utakmice desio se i crveni karton za Leće, koji je bio direktan krivac za gol koji je Kataldi pogodio dva minuta kasnije. Sudija je reagovao, zato što je Galo faulirao napad kao poslednji igrač odbrane, te je odluka bila veoma jasna.

Međutim, tu nije bio kraj surovoj dominaciji, pa je devet minuta od starta drugog poluvremena usledio novi pogodak Kolpanija.

Nakon njega Beltran se upisao u 61, pa Parisi u 72. minutu meča.

Fiorentinu ovo stavlja na petu poziciju, koju dele sa ekipom Atalante, pošto oba tima imaju po 13 bodova. Sa druge strane, Leće je na svega pet poena, što je poen više od Monce i Venecije, koje dele poslednje mesto na tabeli.

Od "sigurne zone" deli ih jedan bod, pošto Đenova i Kaljari imaju po šest bodova, dok je Parma na sedam.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)