Osimen postigao jedan od najluđih golova u poslednjih pet godina: Makazice preko glave i "zakucavanje" u mrežu

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Twitter / Printscreen denizseckin0555

I posle odlaska iz ekipe Napolija, Viktor Osimen nastavlja da oduševljava fudbalsku javnost. Nigerijac ove sezone nastupa za ekipu turskog Galatasaraja, već je uspeo da postigne tri gola na četiri utakmice, a onaj koji smo videli na meču protiv Antalije u gostima ući će u konkurenciju za pogodak sezone.

Ali ne samo sezone, može se reći da je ovo čak i jedan od lepših golova koje smo videli na fudbalskim terenima u poslednjih pet godina.

Da sve bude interesantnije, dogodio se bukvalno pred sam kraj meča, u drugom minutu nadoknade drugog poluvremena kada je Galatasaraj dobio jedan slobodan udarac i to prilično daleko od gola.

Usledio je centaršut, odbrana Antalije je jako nespretno reagovala i faktički nabacila loptu Osimenu na makazice. Nigerijac se nije dvoumio niti jedne sekunde.

Skočio je uvis i na fantastičan način zakucao loptu u mrežu, a da se golman uopšte nije ni pomerio. Nije ništa ni mogao da uradi, bio je ovo fenomenalan pogodak.

Galata je na kraju slavila sa 3:0, pa se sada nalazi ubedljivo na prvom mestu sa sedam bodova viška u odnosu na Samsun, doduše uz jedan meč više, kao i osam bodova više od Bešiktaša uz dva meča više.

(Telegraf.rs)