Nenad Lalatović napravio veliki kiks sa Vojvodinom na debiju: Stara dama remizirala protiv fenjeraša Superlige

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su veliki kiks u okviru 12. kola Superlige, gde su u Ubu remizirali protiv domaćeg Jedinstva sa 1:1, iako su bili daleko, daleko bolji rival. Takođe, ovako se i trener Nenad Lalatović vratio u Novi Sad.

Vojvodina je bila veliki favorit pred ovaj duel, pogotovo s obzirom na to što imaju novog/starog trenera, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada fenjeraš Superlige Srbije.

Svemu je kumovala greška odbrane Vojvodine, koja je praktično poklonila gol Ubljanima u 28. minutu. Jedan loš pas, a njega koristi Darko Jevtić, koji je izašao sam pred Matiju Gočmanca i nije mu bilo teško da savlada mladog golmana za vođstvo svoje ekipe.

Nakon toga je Vojvodina tek prešla u totalnu ofanzivu, svim silama su krenuli ka golu Ubljana, a šansa za šansom su se ređale pred golom mladog Jovanovića.

Tek na samom kraju je Stara dama iz Novog Sada i uspela da slomi taj otpor kada je u 85. minutu Veličković postigao gol za konačnih 1:1, čime je bar malo ublažio debi Nenada Lalatovića na mestu trenera u klubu gde se vratio treći put.

Video: Lalatović kratak na izjavi: Ne mogu da slušam ove dripce

(Telegraf.rs)