"Kao neko ko navija za Zvezdu, ja mogu da kažem...": Lepa srpska novinarka iznenadila predsednika Partizana

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/TV Prva

Srpska novinarka Marija Savić Stamenić, voditeljka TV Prva, pomalo je iznenadila novog predsednika FK Partizan Rasima Ljajića, i to u pozitivnom smislu, tokom razgovora koji su vodili u subotu!

Naime, bez obzira na to pšto navija za Crvenu zvezdu, Marija je istinski poželela Ljajiću da ima uspeha kada je u pitanju plan ozdravljenja Partizana.

- Kao neko ko navija za Zvezdu, ja mogu da kažem da nam je svima potreban Partizan, da bude zdrav klub. Kao što nam treba i zdrava Zvezda da bude.

Na to je Ljajić dodao:

- Apsolutno! Bez jake Zvezde i Partizana i sve jače Vojvodine i jakih regionalnih centara i klubova, mi nažalost nikad nećemo imati reprezentaciju koja na međunarodnom planu može da napravi neki rezultat. Siguran sam da svaki normalan ljubitelj fudbala će želeti da Partizan stane na noge.

- Ja sam gledao derbi u kraju u kafiću, ima zvezdaša i partizanovaca.. Niti se zvezdaši raduju niti mi tugujemo kad padne gol. Derbi je izgubio svaku draži. Oni gledaju kao da igraju sa nižerazrednim klubom. Izgubili smo derbi kao regionalnu, evropsku i svetsku atrakciju. Zato je opravak Partizana značajan i za oporavak srpskog fudbala.

(Telegraf.rs)