Igrao za Real, oženio 18 godina stariju lepoticu i preko noći postao milioner: Sada na posao ide helikopterom

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/carolinestanbury

Nekadašnji igrač madridskog Reala Serhio Karaljo ponovo je privukao pažnju javnosti zbog načina života i milona koje je u međuvremenu stekao, mada je njegovo ime zaboravljeno od strane velikog broja "kraljevskog kluba."

Karaljo ima 30 godina i ženidba 18 godina starije milionerke Kerolajn Stenburi (48) mu je bio najbolji potez koji je mogao da napravi.

U julu 2013. godine, Karaljo je prešao iz U19 tima Real Madrida u Real Madrid C, ali u januaru 2015. godine je prebačen u nepoznati UB Conkuense. Nakon samo nekoliko meseci, ostao je bez ugovora, a u februaru 2016. godine potpisao je za Breidablik na Islandu.

Sredinom 2016. je otišao u SAD, nastupao je za MB Mutini i B tim Njujork Kosmosa, da bi 2018. definitivno napustio fudbalsku karijeru. Krenuo je zatim da studira marketing, upoznao je Kerolajn i preko noći postao milioner.

Sada, prema nekim specijalizovanim sajtovima, Karaljo ima lično bogatstvo između 10 i 30 miliona dolara i živi životom šeika sa svojom partnerkom. Njih dvoje su se preselili u Dubai, gde bivši fudbaler radi sa nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima kuću iz snova i garažu punu automobila vrednih nekoliko miliona evra.

Kerolajn je, inače, poznata britanska glumica i TV zvezda iz bogate porodice.

- Otako smo se sreli, nismo se razdvajali. Mi smo duhovni saputnici. Moj tata mi je rekao da bi mi dao sav novac na svetu ako se razdvojimo, a mama je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Ali na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku - rekao je Karaljo svojevremeno za za Mundo Deportivo i dodao:

- Moj najveći strah je da ću jednog dana biti sam. Kerojaln će "nestati", a i moja porodica. Ako ne budem imao dete, kakva će biti moja uloga u ovom životu? Ništa.

(Telegraf.rs)