Katai otkrio omiljeni gol u dresu Zvezde, mnoge će iznenaditi šta je rekao

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai zauvek će pamitit meč koji je njegov klub dobio protiv Radničkog iz Niša, jer je na njemu ušao u istoriju Superlige Srbije!

Naime, Katai je sa dva gola za tri minuta pretekao Milana Bojvovića na večnoj listi, a ujedno je postigao i 116. pogodak u dresu Zvezde i tako se izjednačio na 7. mestu sa Darkom Pančevom.

- To veoma lepo zvuči, ali nikad nisam jurio individualne rekorde i nagrade. Uvek sam želeo da budem nesebičan i da pomognem ekipi na načine na koje mogu. Naravno, nadam se da će biti još golova, ali ne po cenu igre ekipe.Zaista veliki uspeh za mene, moram da priznam da nisam očekivao da ću postići ovoliko golova, te da ću ući u istoriju Crvene zvezde, ali se desilo i iskreno se nadam da se neće na ovome završiti - rekao je Katai i dodao:

- Video sam pre ove utakmice da sam protiv Radničkog postigao 12 golova, te da sam protiv njih najviše puta bio strelac, a na kraju se ispostavilo i da je baš ova utakmica bila dovoljna za rekord.

A kada je u pitanju njegov omiljeni gol, mnoge je iznenadio odgovor.

- Utakmica protiv Brage, tog gola se uvek rado sećam, kada me pitaju za omiljeni gol. Ta utakmica jeste završena 1:1, ali nam je taj bod bio dovoljan za prolaz dalje.

(Telegraf.rs)