Bomba Zvezdinog igrača za TV špice: Još jednom je pokazao da je biser srpskog fudbala i adut reprezentacije

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/Zvezda TV

Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov (16) postigao je spektakularan gol za omladince crveno-belih na ligaškoj utakmicvi protiv Metalca - 4:0 (1.0)!

Kostov je u igru ušao u 63. minutu i u 81. je postavio konačan rezultat tako što je opalio projektil sa distance, te još jednom pokazao da je biser srpskog fudbala.

Iako po godištu više pripada kadestkoj selekciji, Kostov igra za omladinski tim Zvezde koja godinama unaza praktikuje ulazak mlađih generacija u tim koji je stepenik iznad.

S druge strane, Kostov je član kadetske reprezentacije Srbije i svi jedva čekaju da ga vide u dresu nacionalnog tima - u kom je već pokazao kakav je majstor i početkom ove godine je takođe pokazao kakav je majstor.

Jeste da Kosotov može da igra i za omladince, ali je činjenica da bi igrač njegovog kvaliteta bio veliki štih za kadete koje sa klupe predvodi Radoslav Batak. Pogotovo što ovu U 17 selekciju očekuju teški kvalifikacioni mečevi gde će samo prvoplasirane selekcije imati direktan prolaz na Evropsko prvenstvo sledeće godine.

Podsetimo, Batak ga je zvao i za one prijateljske utakmice sa Slovačkom, a nema sumnje da će njegov poziv i ovoga puta doći na adresu talentovanog Kostova.

(Telegraf.rs)