Nemci tvrde: Liverpul je najbliži dovođenju Andrije Maksimovića iz Zvezde, Dortmund zaostaje!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: crvenazvezdafk

Ekipa Crvene zvezde u svojim redovima ima pravog fudbalskog bisera, a radi se naravno o Andriji Maksimoviću koji je za izuzetno kratko vreme zaludeo veliki deo Evrope. Odličan meč u večitom derbiju sa Partizanom, a onda i solidna utakmica protiv Intera su ga trasirali na zvezdano nebo, gde se otimaju velikani.

Već ima dosta nagađanja i oko toga gde će on nastaviti karijeru, pominje se Borusija Dortmund, ali najnoviji navodi dolaze iz Nemačke.

Naime, Kristijan Falk inače novinar nemačkog Bilda tvrdi da u ovom trenutku Dortmund zaostaje u trci i to zbog Liverpula, koji je takođe pokazao interesovanje i trenutno se nalazi najbliži potpisu ovog talentovanog fudbalera iz Srbije.

Falk kaže da je Dortmund zainteresovan, ali, nije jedini.

- Dortmund vidi Maksimovića kao jednog od najvećih dragulja fudbala, kao što je video Bajno Gitensa. Ali, u ovom trenutku to interesovanje nije toliko konkretno da planiraju kupovinu. Liverpul i neki drugi zainteresovani klubovi su mu možda bliži. U Dortmundu i dalje traju diskusije o Maksimoviću, ali još to nije vrela tima. Videćemo kako će engleski klubovi da priđu ovoj temu, ali Borusija trenutno nije u pol poziciji za njegovo dovođenje - ističe Kristijan Falk.

(Telegraf.rs)