Naredni ponedeljak sadržajan za partizanovce: Na Teleoptiku promena Uprave, u Pazaru borba za bodove

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MNPress

Narednog ponedeljka, 21. oktobra, Partizan će biti na "dnevnom redu" fudbalske javnosti u Srbiji, kako institucionalno, tako i sportski, jer crno-bele u samo sat razlike očekuju dva važna događaja. Pre svega, Skupština kluba koja će iznedriti početak velikih promena u rukovodećim strukturama, a potom i prvenenstvena utakmica kluba iz Humske u Novom Pazaru.

Kao i prilikom zakazivanja prethodnog zasedanja, jasno je da će Skupština biti zatvorena za javnost i ovoga puta, a početak i mesto održavanja su identični - 15 časova, sportski centar Partizan - Teleoptik u Zemunu.

Sa druge strane, meč 12. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana se igra istoga dana, samo sat kasnije u odnosu na početak Skupštine, od 16 časova.

Foto: MN Press

Teoretičari zavere će verovatno potražiti "sponu" između dva događaja, no, ovoga puta je reč o sticaju okolnosti. Duel sa Pazarcima je pomeren pre nego što i znalo da će Skupština biti otkazana, odnosno pre nego što je utvrđen novi termin zasedanja i to po želji stručnog štaba crno-belih.

Kako bilo, naredni ponedeljak će biti veoma sadržajan za partizanovce, jer će u nekoliko sati saznati članove Privremenog organa, na čelu sa Rasimom Ljajićem, koji će u narednim mesecima preuzeti vođenje kluba, ali i pripremanje izborne Skupštine, dok će sa druge strane verovatno sa nestrpljenjem čekati epilog duela u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs)