Kao da je LŠ, a ne 3. liga: Spektakularan pogodak u Republici Srpskoj, svi igrači dodirnuli loptu pre gola

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/majevica.lopare

Da je, kojim slučajem, postignut u Ligi šampiona, o ovom golu svetska štampa bi se bavila danima! To je samo pokazatelj o kakvoj se majstoriji radi, a u glavnoj ulozi je, ovoga puta, klub iz treće lige Republike Srpske!

U pitanju je Majevica iz Lopara, čiji fudbaleri su u derbiju kola pobedili Branjevo rezultatom 2:1 i u međuvremenu pobrali simpatije zbog tog izjednačujućeg pogotka.

Naime, prilikom gola koji je Žikica Božić postigao za 1:1, loptu su dodirnuli svi igrači Majevice, računajući i propuštanje lopte kroz noge neposredno pre pogotka - dok je sama akcija krenula baš od golmana.

U trenutku realizacije, Božić je iz prve levicom opalio loptu i uz pomoć stative je izjednačio rezultat, da bi nešto kasnije bio i asistent kod gola Tadića za potpuni preokret.

Majevica posle devet kola drži prvo mesto u Regionalnoj ligi "Istok" sa dva boda više od prvih pratilaca, što je još jedan pokazatelj da je uprava klupa na čelu sa predsednikom Davorom Vićićem i trenerom Nebojšom Gavričem odradila odličan prelazni rok u nameri da se obezbedi ulazak u viši rang.

(Telegraf.rs)