Udala se ćerka Žozea Murinja: Isplivali detalji" venčanja iz bajke"

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: AT1 / Backgrid UK / Profimedia

Matilda Murinjo, ćerka čuvenog fudbalskog menadžera Žozea Murinja, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Denija Grahama tokom luksuzne ceremonije u Portugalu.

Venčanje, koje je održano prošlog vikenda, okupilo je oko 300 članova porodice i prijatelja, a slavlje je trajalo dva dana.

Prema informacijama koje je prenela španska "Marca", 28-godišnja influenserka rekla je "da" na porodičnoj farmi u blizini Lisabona. Njen otac, koji je trenutno trener Fenerbahčea, lično je organizovao intimnu večeru za 80 gostiju u muzeju kuće "José Maria da Fonseca" dan pre venčanja.

Na samoj ceremoniji, Matilde je oduševila prisutne u prelepoj beloj čipkanoj venčanici sa dugim šlepom. Haljina bez ramena savršeno je isticala njenu figuru, a svečanost je dodatno ulepšala sofisticirana zategnuta punđa i viseće dijamantske minđuše.

Deni Graham, konsultant za nekretnine, blistao je u klasičnom crnom odelu sa leptir mašnom, dok je par za prvi ples dobio ovacije od prisutnih. Porodica i prijatelji su delili slike i video snimke sa proslave na društvenim mrežama, otkrivajući elegantno dekorisane stolove sa svećama i biljkama, kao i prelepi stakleni krov ukrašen visećim vinovom lozom.

Matilda i Deni su u vezi od 2016. godine, a prošle godine je Deni kleknuo i zaprosio je prstenom koji je Matilda ponosno pokazala na Instagramu. Pre venčanja, Matilda je sa majkom i prijateljicama uživala na luksuznom devojačkom putovanju, dok su poslednji detalji venčanja pažljivo planirani.

Inače, Matilda je diplomirala na "Condé Nast" koledžu za modu i dizajn, uspešna je dizajnerka nakita, vlasnica brenda "Matilde Sustainable Jewellery", dok je njen novopečeni suprug suosnivač firme za nekretnine "Agace and Graham".

Sama ceremonija se savršeno poklopila sa međunarodnom fudbalskom pauzom, što je omogućilo Murinju da prisustvuje velikom danu svoje ćerke i vodi je do oltara.

(Telegraf.rs)