Bio je veliki potencijal i "desetka" Partizana, a sad ima 22 godine i igra u 3. ligi Srbije!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN press

Mnogi fudbalski talenti su "propali" veoma lako, iako se od njih mnogo očekivalo. Najnovija slika takvog slučaja dolazi i iz Srpske lige Beograd, gde se takmiči ekipa Ušća sa Novog Beograda, koja u svojim redovima ima i jednog fudbalera koji je mnogo obećavao, a to je Lazar Pavlović.

Naravno, ne treba reći da je Pavlović "propao", s obzirom na to da ima tek 22 godine, u novembru će napuniti i 23, što znači da je pred njim još mnogo, baš mnogo fudbala, ali njegova karijera ne ide baš u smeru kojim bi trebalo.

Mnogi su ostali iznenađeni kad je ovaj fudbaler rođen 2001. godine debitovao u polufinalu Kupa protiv Radničkog iz Niša, kada ga je Savo Milošević praktično otkrio i odlučio da mu podari šansu, koju je on iskoristio na sjajan način.

Odmah nakon toga, Lazar Pavlović je dobio i trogodišnji ugovor sa crno-belima, ali, pet godina kasnije igra dva ranga ispod Superlige i to u rezervnom timu IMT-a, s kojim ima aktivan ugovor.

Pavlović je tri godine proveo u Partizanu, potom je otišao u AEL Limasol, da bi šest meseci kasnije stigao u Radnički iz Niša. Ipak, ni tamo nije briljirao, nakon Radničkog je prešao u Voždovac, a onda i u IMT, koji ga je odmah prosledio svom drugom timu.

Lazar Pavlović se sad nalazi u prvoj postavi, a tim sa Novog Beograda posle devet kola ima šest pobeda i tri remija.

(Telegraf.rs)