Baja Mali Knindža "gruvao" iz svlačionice Srbije dok je Birmančević davao izjavu za RTS: "Ovo je recept..."

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: RTS, Marija Mladjen/ATA Images

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je sa 2:0 selekciju Švajcarske u meču "A divizije" Lige nacija, odigranom u Leskovcu ove subote, a posle duela, odlično raspoloženje vladalo je u timu Orlova.

Sve ono najlepše što fudbal može da donese viđeno je u duelu koji su odigrali izabranici Dragana Stojkovića Piksija. Odlična atmosfera, dobra igra, golovi i trijumf uneli su pravu injekciju optimizma u tim, koji je sa mnogo oscilacija nastupao u poslednje vreme.

Posle meča u Leskovcu bilo je mnogo razloga za zadovoljstvo, ali i slavlje. Tako, Veljko Birmančević je euforično davao izjavu za prvi program RTS-a, dok su saigrači u pozadini, slavili uz pesmu Baje Malog Knindže. Naravno, snimak je odmah završio na društvenim mrežama.

- Falilo nam je malo ta završnica. Došao je Mitar, pomogao nam je tim golom. Imali smo tu kompaktnost, igrali smo za Srbiju, ginuli na terenu. To je publika osetila. Mislim da je ovo pravi recept kako treba da igramo stalno, pogotovo kući. Publika je oduševljena. Mislim da je ovo velika pobeda za nas u najboljoj grupi A Lige nacija. Mislim da je ovo recept kako treba da se igra za Srbiju - rekao je Birmančević.

(Telegraf.rs)