Pitali smo selektora Švajcarske da li je pričao sa Džakom zbog njegovih provokacija tima Srbije: Ovo je rekao

D. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Leskovcu meč Lige nacija protiv Švajcarske ove subote od 20:45 časova, a pred ovaj duel, konferenciju za novinare održala je selekcija Sajdžija.

Na konferenciji pred meč sa Orlovima govorili su Mišel Ebišer, kao i selektor Murat Jakin, a jedno od pitanja reportera Telegrafa odnosilo se i na Granita Džaku, koji je provocirao igrače Srbija na prethodna dva odigrana meča.

Selektor Jakin je potvrdio da su obavili razgovor on i Džaka.

- Naravno, razgovarali smo i sa njim i sa ostalim igračima, u fudbaskoj utakmici se podignu emocije i potrebna je i strast da se ostvari rezultat, on je uvek fokusiran na posao, fokusirani smo uvek na ono što se dešava sada, biće sigurno intenzivno, siguran sam da ćemo imati dobru igru i moglo bi da bude zanimljivo - istako je Jakin i još jednoom potvrdio.

- Razgovarali smo, verujem da će poslušati savete.

Potom je nastavio:

- Jesmo razgovarali, on je tip koji se bori za pravdu, uvideo je da to ponašanje protiv Danske nije bilo dobro, izvinio se tom igraču, videli smo da ga nije bilo protiv Španije, ovog puta je dobro trenirao, znamo da su igrači strastveni, sutra treba da budu strastveni, sigurno će nam pomoći jer će biti tu, spremni smo i vodili smo računa da imamo igrače koji mogu da u svakom trenutku preuzmu igru, tu je i MIšel i dobri smo.

(Telegraf.rs)