"Tražili smo godinama i ovo sanjali...": Delije poslale poruku pred "zvezdaški dan" koji čeka Zvezdu

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf.rs

Pravi zvezdaški dan čeka navijače Crvene zvezde u petak 18. oktobra, kada će i fudbalska i košarkaška sekcija igrati svoje utakmice u sklopu Superlige Srbije i Evrolige!

Najpre će fudbaleri od 16 časova ugostiti Radnički iz Niša, dok će košarkaši od 20 časova dočekati Barselonu u sklopu 4. kola EL i, kao što je najavljeno, imaće podršku izabranika Vladana Milojevića koji su najavili dolazak u Arenu.

U međuvremnu su se oglasile i Delije, najvatrenije prostalice Zvezde, koji su imale poruku pred ova dva izazova:

- U petak 18.10 očekuju nas dve utakmice u Beogradu koje će odigrati naš fudbalski i košarkaški klub. Fudbalski klub je pomerio utakmicu sa subote na petak da bi igrači mogli da se dodatno da se spreme za jako bitan meč u Monaku, dok je u petak takođe 4. kolo Evrolige gde se naš klub sastaje sa Barselonom. Fudbal počinje u 16 časova, a košarka u 20. Ostavljeno je dovoljno vremena da može da se sa Marakane stigne do Arene - stoji u poruci i navodi se:

- Za košarkaški meč nema potrebe pozivati ljude, već sada znamo da će hala biti mala da primi sve koji žele na taj meč, ali fudbalski meč protiv Radničkog iz Niša, ne bi smeli da zapostavimo, iako je termin odigravanja ove utakmice poprilično zahtevan i diskutabilan. Ali, imamo sedam dana od ove objave da svi gledamo kako ćemo uskladiti svoje obaveze i da nastavimo borbu za titulu i damo podstrek igračima pred utakmicu koju igramo u Ligi Šampiona u Monaku, i nakon toga stižemo u Arenu na utakmicu sa Barselonom. Ovo je izazov veliki za zvezdaše, pre svega za Beograd, koji bi morao da se probudi! Ovo je izazov za Sever, za grupu, za sve one koji misle za sebe da su zvezdaši. Tražili smo godinama i sanjali da nam klubovi igraju najjača evropska takmičenja. Onda ponekad donose i ovakve situacije. Zato, petak 18.10...Crvena zvezda - Radnički Niš 16 časova, Crvena zvezda - Barselona 20 časova.

(Telegraf.rs)