Optužila zvezdu Milana da ju je silovao u Poršeu, sad joj prete dve godine zatvora

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/luisa.veta

Poznata influenserka Luisa Kremleva našla se u centru skandala nakon što je navodno lažno optužila defanzivca Milana, Tea Ernandeza, za silovanje i fizičko nasilje.

Kremleva je tvrdila da ju je Francuz silovao u Poršeu vrednom 80.000 evra, u blizini jednog noćnog kluba u Španiji 2017. godine. Ernandez je tada bio igrač Reala, nikada nije uhapšen, ali je priznao da je imao seksualni odnos s njom. Doduše, uz njenu saglasnost.

- Imam dokaze o napadu koji su na mom zadnjici i kolenima. Volela bih da se Teo izvine. To je najmanje što zaslužujem - rekla je Luisa tada.

Otvorena je istraga, međutim, sud je obustavio slučaj nakon što je sudija presudio da nema dokaza koji bi podržali navode o počinjenom silovanju. U međuvremenu, tužioci su potom pronašli snimke sa kamera koji pokazuju da je modelka povredila kolena u nesretnom slučaju pada ispred noćnog kluba.

U svojoj optužnici su tvrdili da je Kremleva delovala „zlonamerno“ optužujući Eernandeza za silovanje nakon što je odbio da ide kući s njom nakon „saglasnog“ seksa u automobilu.

Mediji pišu da je suđenje zakazano za 28. oktobar i Luisa je sada optužena, te će morati da se pojavi na sudu. Javni tužioci su u optužnici rekli da bi želeli da Luisa dobije dvogodišnju zatvorsku kaznu uz novčanu kaznu od 15.000 evra ako bude osuđena.

(Telegraf.rs)