"Gde si, Jamal": Piksi se našalio sa Zvezdinim Mesijem, evo kako ga je dočekao na okupljanju Srbije

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printskrin/X/@FSSrbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi srdačno je dočekao veznog fudbalera Crvene zvezde Andriju Maksimovića na okupljanju Orlova!

Srbija je od ovog ponedeljak zvanično počela pripreme za mečeve sa Švajcarskom i Španijom u Ligi nacija, a očekuje se da će "Zvezdin Mesi", kako je Maksimoviću nadimak, debitovati na jednom od ta dva susreta.

- Gde si, Jamal - našalio se Piksi sa Andrijom prilikom njegovog dolaska u Staru Pazovu, te su potom razmenili nekoliko reči.

Inače, govorio je Piksi o njemu i na konferenciji za medije.

- Pratio sam derbi zbog Andrije Maksimovića. To me je zanimalo.  Radi se o velikom potencijalu, dosta zrelo deluje na terenu, vidim da ima lep nadimak, od njega zavisi. Nisam imao nikakvu dilemu da ga uvrstim na spisak bez obzira na godine, iako je dete. Ima otvoren put za fenomenalan razvoj, samo će zavisiti od treninga, rada, pristupa, ali ima sjajnu perspektivu. Da li će debitovati kao stater ili će ući, to je nebitno, ali će debitovati. Zaslužuje to na osnovu prikazanog u kratkom periodu - rekao je Stojković i dodao:

- Lep se put otvara Maksimoviću, volim tehnički dobro potkovane igrače, koji imaju maštu, ideju, što Andrija pokazuje bez obzira na godine. Dobar je primer za ostale klince koji maštaju da igraju za reprezentaciju.

(Telegraf.rs)