"Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahovićem": Gaf selektora Piksija na konferenciji

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti uoči utakmice Lige nacija protiv Švajcarske koja se u subotu igra u Leskovcu. Orlovima je potreban pozitivan rezutlat kako bi izbegli poslednje mesto na tabeli.

Upitan je selektor u SC FSS u Staroj Pazovi kakva je situacija sa igračima koji nisu na spisku, a ranije su bili redovni Dušanom Vlahovićem i Sergejem Milinkovićem Savićem, kao i Aleksandrom Mitrovićem koji je ponovo na spisku.

Tom prilikom je selektor napravio i mali gaf, pošto je na momenat pobrkao Dušana Vlahovića i Dušana Tadića, ali se vrlo brzo ispravio i nastavio sa odgovorom na pitanje razjasnivši da ne postoji nikakav bojkot i da je obavio razgovor sa igračem Juventusa.

Podsetimo, Vlahović je propustio i okupljanje u septembru iz porodičnih razloga, a status Dušana Tadića u nacionalnom timu je makar tokom mandata Stojkovića na klupi Orlova poznat i on neće nastupati za Orlove.

Tadić je svoju odluku objavio u julu posle Evropskog prvenstva i u opširnom saopštenju. On je prethodno javno kritikovao selektora koji ga nije stavio u startnu postavu za duele sa Engleskom i Danskom.

(Telegraf.rs)