Piksi oštro odgovorio Radetu Bogdanoviću: "Mnogo je lako zabavljati ljude, ako nije jasno pitajte Vlahovića"

S. I.
M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Srbije u subotu igraju meč trećeg kola Lige nacija protiv Švajcarske u Leskovcu, a tim povodom se javnosti obratio selektor Dragan Stojković na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Upitan je Piksi od strane novinara Telegrafa o kritikama koje konstantno dobija na svoj račun od bivšeg fudbalera i redovnog gosta na RTS-u Radeta Bogdanovića, posebno zbog statsua Dušana Vlahovića za kog je rekao da neće da igra zbog selektora.

Stojković je imao oštar odgovor na račun Bogdanovića.

- Što se tiče izjave dotičnog, ja poštujem svačije mišljenje, da li ću ga prihvatiti ili ne, to je moja stvar. Ako nešto nije jasno, zovite i pitajte Dušana Vlahovića, pa neka vam kaže on. Zovite ga i pitajte, ako vam kaže nešto drugo, to je problem. Čuli smo se posle Lajpciga, dan posle toga, bili smo takođe u kontaktu, čestitao sam mu na golovima i to je to. Ponavljam, njegov nedolazak ovde, to je očigledno ozbiljan problem, ali ja u privatne stvari, ni u čije, pa ni vaše, ne bih u to dozvolio da ulazim i pitam. Nema problema što se tiče toga - rekao je Stojković i dodao:

- Neće da igra? Mnogo je lako reći u etar nešto što će delovati kako deluje i što će imati odjek u javnosti, da malo zabavljate ljude i budete interesantni. Ja to poštujem, to je stil obraćanja kakav jeste. Sedim ovde sa velikom odgovornošću, obraćam se i ne bih da se igram sa time - zaključio je Stojković svoj odgovor Radetu Bogdanoviću.

(Telegraf.rs)