Parižani sagoreli u navijačkom paklu: Zvezdin naredni rival u LŠ lider u Francuskoj

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Ne ide Parižanima najbolje u aktuelnoj sezoni na dva fronta. U Ligi šampiona su jedva porazili Đironu, zatim izgubili od Arsenala, a ni Liga 1 im ne protiče tokom kojim su se nadali.

Tako su u sedmoj rundi šampionata doživeli drugi kiks u poslednja tri kola i odigrali samo 1:1 na gostovanju Nici, što je daleko od onoga čemu su se navijači nadali. Moguće da je i atmosfera uticala na ishod.

Napravili su navijači Nice na "Alijanc Rivijeri" spektakl na startu sa šetalicom i to je bila najava onoga što smo gledali u prvom poluvremenu, nakon kog je domaćin vodio srećnim golom Alija Abdija. U nastavku meča je viđena drugačija priča i Nuno Mendeš je uspeo da poravna vrlo brzo, ali se inicijativa nije isplatila do kraja.

Novi kiks PSŽ-a ostavio je Monako na prvom mestu na tabeli posle njihovog slavlja protiv Rena u subotu (2:1) pogocima Tila Kerera i Florina Baloguna. Ludovik Blaz je samo ublažio rezultat.

Kneževi su naredni rival Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona 22. oktobra i nalaze se u fenomenalnoj formi. U elitnom takmičenju su porazili Barselonu i uspeli da se izvuku poraza protiv Dinama u Zagrebu.

(Telegraf.rs)