Vlahović nastavio da rešeta! Srbin opet pogodio za Juve, pa gol posvetio saigraču, Stara dama dobila samo bod

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa remizirali su u okviru 7. kola Serije A protiv Kaljarija sa 1:1, a novi gol za svoj tim postigao je Dušan Vlahović!

Od samog starta meča Stara dama je napala goste, a to im se isplatilo već u petnaestom minutu kada je dosuđen jedanaesterac.

Srpski napadač je preuzeo odgovornost i bio precizan i tako upisao novi gol za svoj tim ove sezone i potvrdio sjajnu formu.

Zanimljivo, odmah posle gola, Vlahović je otrčao i sa saigračima gol proslavio tako što je razvio dres povređenog saigrača Bremera i tako mu ukazao veliko poštovanje.

Da podsetimo, Juventus je pretrpeo veliki udarac tokom meča protiv RB Lajpciga u drugom kolu UEFA Lige šampiona, ostavši bez Gleisona Bremera do kraja sezone nakon što je pokidao ukršteni ligament levog kolena u duelu sa Loisom Opendom. Crne slutnje su potvrđene na pregledima. Uprkos Bremerovoj povredi, Juventus je na tom meču zahvaljujući Vlahoviću i Konseisau uspeo da osvoji sva tri boda.

Što se nastavka meča tiče, dva minuta pre isteka regularnih 90, dosuđen je penal za Kaljari, a precizan je bio Razvan Marin, čime je postavio konačan rezultat.

Juve je nakon ovog remija ostao na trećem mestu sa 13 bodova, dok je Kaljari na 15. poziciji sa svega šest.

(Telegraf.rs)