Ponovo se oglasio Uroš Spajić zbog meča sa Interom: "Treći gol je samo moja krivica, ako sam ja problem..."

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Intera u Milanu sa 4:0, u okviru drugog kola ligaške faze Lige šampiona.

Utisak je da su crveno-beli praktično "poklonili" golove rivalu, s obzirom na to da su konkretne greške u defanzivi doprinele tome da Inter iskoristi šanse i dođe do ubedljivog trijumfa.

Sada je ponovo oglasio kapiten aktuelnog šampiona Srbije, Uroš Spajić , čiju je izjavu preneo "MozzartSport".

- Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osećam potrebu zbog navijača kluba i izjave posle meča sa Interom.Nijednog trenutka nisam želeo da umanjim pobedu Intera, niti da ih omalovažavam. O veličini njihovog kluba ne treba ni govoriti. Samo sam želeo da potvrdim ono što su svi videli, da smo sami davali golove - počeo je Spajić, a onda dodao:

- Konkretno, treći gol je aposlutno moja krivica i odgovornost. Nikada nisam bežao od odgovornosti, tako da ni sada nemam razlog za to. Jednom od najstarijih i najsikusnijih igrača ne sme da se dogodi da onako izgubi loptu. I verovatno ne bi da još 99 puta dođe do takve situacije. Dogodilo se, i nikome nije teže u tom trenutku bilo nego meni. U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem. Ako sam ja problem – problema nema. Zvezda je iznad svega - rekao je Spajić.

(Telegraf.rs)