Milojević nahvalio Maksimovića posle Intera: "On je dete koje ima budućnost"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević dao je svoj prvi sud o porazu od Intera u Milanu na "Đuzepe Meaci" sa 0:4.

Za TV Arena Sport, on je istakao da je problem Zvezde taj što lako prima golove i pravi greške koje ne bi smele da se događaju.

- Pa dobro, mi smo hteli da izađemo kao što smo najavili, u novom sistemu i dosta dobro smo odradili, međutim u jednoj rečenici - ova utakmica je izgubljena direktnim našim greškama, protiv Benfike smo imali dve, danas četiri. Teško mi pada poraz, ne kao poraz, nego što pravimo naivne golove. To su nam najiskusniji igrači. Kada je neko mlad i izgubi, to nije problem, ali kad neko iskusan... Na ovom nivou moramo da smenimo bilo kakve greške, lično, ako u fudbalu treba da primite gol, onda protivnik treba da se namuči. Oni se nisu namučili, jeftino smo ih primali. Sve ostalo je bilo okej, bilo je stvari koje smo dobro radili, pravili šanse, kod takvih ekipa morate da držite nivo, probate da ih ugrozite. Tamo gde je Inter bio najjači, mi smo ih anulirali, a najlakše su nam dali golove. Okrećemo se sledećoj utakmici, sutra je novi dan - rekao je Milojević.

Ali, imao je i reči hvale za Andriju Maksimovića...

- Znate kako, mislim da je stvarno odigrao jednu fenomenalnu utakmicu, mi ga pratimo davno, radi sa nama, ali je jedno dete koje ima blistavu budućnost, pokazao je bez obzira na mladost da će sa ovakvim utakmicama dobijati iskustvo. Kreirao je šanse, pomagao, odigrao je fenomenalnu utakmicu i treba da nastavi da radi. Uveren sam da će biti kako treba, pametno je dete i Zvezda je dobila bisera pravog. Predviđam mu blistavu budućnost - objasnio je Milojević.

(Telegraf.rs)