Navijači Zvezde u Milanu uprkos zabrani: Srbi "maskirani" oko Meace, a tu je i lepa voditeljka

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Fudaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Intera u Milanu od 21 sat, u meču drugog kola ligaškog dela Lige šampiona, a pred ovaj duel, jedan broj navijača iz Srbije došao je na Meacu, uprkos zabrani.

Naime, Delije su dobile zabranu za ovo gostovanje, a i pored toga, pojedine pristalice su se ipak pojavile u Milanu. Tako, dan pre meča, viđen je korteo srpskih navijača, a onda su se prema izveštajima sa lica mesta, svi  pojavili ispred hotela u kojem su smešteni fudbaleri, gde su zapevali pesme uz bakljadu.

Ovog utorka, neposredno pre meča, reporter Telegrafa javlja da oko stadiona može da se čuje srpski jezik, a ima i pojedinaca, porodica sa decom, kao i neorganizovanih grupa, koje su uspele da dođu do karata.

Tako, jedan od srpskih navijača primetio je u gužvi, i zaustavio, voditlejku Arene Sport, Jovanu Guzijan, kako bi se sa njom fotografisao.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Da podsetimo, Delijama je zabranjeno da budu na utakmici nakon što je italijanska policija tako odlučila, pa klub nije bio u mogućnosti da distribuira i prodaje karte za meč. Ali, i pored toga, očigledno je mnogo navijača došlo u Milano, verovatno u nadi da će se nekako snaći i da će uspeti da uđu na stadion. Takođe, atmosferu je "podgrejao" i skandal kada ovog jutra policija reagovala i upala u hotel u kom su bili smešteni srpski novinari, javlja reporter Telegrafa.

(Telegraf.rs)