Tragedija u porodici poznatog fudbalera: Dečak (18) poginuo u tragičnom incidentu

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press

Mlada zvezda Džonti Parkinson, 18-godišnji rođak poznatog voditelja „Match of the Day“ Gerija Linekera, tragično je preminuo 6. septembra kada ga je zgnječilo stablo tokom rada. Kako je izjavila glavna istražiteljica Daren Slater, Džonti je preminuo od povreda abdomena u incidentu koji se dogodio u Iton Hastingsu, u Oksfordširu,

Džordž Lineker, Džontijev rođak, podelio je emotivan post na društvenim mrežama, nazivajući Džontija "jednim od najlepših dečaka koje ćete ikada sresti". Njegov brat Tobias je takođe odao počast, rekavši da je Džonti preuzet "previše rano". Porodica je potvrdila tužnu vest na Instagramu, zahvalivši svima na podršci tokom teškog perioda.

U znak sećanja na Džontija, uspostavljena je stranica na GoFundMe kako bi porodica mogla organizovati memorijalni događaj, ističući njegov specijalan i prelep karakter. Komentatori su izražavali saučešće i podršku porodici u ovom teškom trenutku, dok su poruke ljubavi i solidarnosti stizale sa svih strana.

Lineker je kao fudbaler bio zvezda Lestera, Evertona, Barselone i Totenhema, kao i reprezentacije Engleske tokom 70-ih, 80-ih i 90-ih godina.

(Telegraf.rs)