LŠ: Može li Crvena Zvezda da iznenadi Inter u srcu Milana?

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: FK Crvena zvezda

Meč se igra večeras od 21h.

Večeras u 21h, legendarni Đuzepe Meaca pretvara se u fudbalsku arenu gde će Crvena Zvezda ukrstiti koplja sa velikanom italijanskog fudbala, Interom, trostrukim prvakom Lige šampiona.

Crveno-beli ulaze u ovaj duel nakon poraza od Benfike 2:1 u prvom kolu, što znači da večeras moraju pokazati više odlučnosti kako bi ostali u trci za prolazak dalje.

Nakon što su osvojili bod na gostovanju Mančester Sitiju, Inter se vraća na domaći teren sa željom da pred svojim navijačima upiše prvu pobedu u novoj sezoni.

Interov učinak u septembru otkriva potencijalnu slabost u odbrani: uprkos dvema pobedama u četiri utakmice, Nerazuri su samo jednom sačuvali mrežu netaknutom. Imajući u vidu da su osvojili samo 11 bodova nakon 6 mečeva Serii A, to stavlja osmeh na lice navijačima Crveno-belih.

Da li će defanzivna trojka Spajić-Drkušić-Điga, koju će Milojević po prvi put ove sezone postaviti u startnoj postavi, biti dovoljno čvrst bedem da zaustavi nalete Lautara Martineza i ostalih Interovih napadača?

Uživajte u najboljem evropskom fudbalu i ispratite srpske šampione uz specijale koje je pripremio AdmiralBet. Kladite se da li će Zvezda postići gol i izvesti 5 kornera sa kvotom 32, da li će Inter/Crvena Zvezda imati 10+ odbrana na meču i još mnogo toga!

Vatreni navijači koji iščekuju još jedan spektakl golova u LŠ, mogu se igrati na golove i krenuti u pohod na 4.000.000! Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrate na naš račun.

Veče velikih okršaja je pred nama – igrajte na golove ili sastavite svoju kombinaciju specijala i uživajte u mečevima sa dodatnim uzbuđenjem!

(Telegraf.rs/PR)